
حجم عمدهی ترافیک در گردش اینترنت، ازطریق کابل ردوبدل میشود.
در خلال سالهای ۲۰۱۶ تا ۲۰۲۰، حدود ۱۰۰ کابل جدید زیردریایی، اجرا شدند. دلیل اصلی پیادهسازی کابلهای جدید، افزایش تقاضا برای پهنای باند است. البته، نمیتوان منبع افزایش تقاضا را بهراحتی مشخص کرد. بهعنوان مثال، افزایش تقاضا برای تماشای ویدئو در نتفلیکس را میتوان دلیلی خوبی برای افزایش پهنای باند آمریکا دانست؛ اما نتفلیکس، کپیهایی از فیلمهای خود را در دیتاسنترهای محلی سرتاسر جهان قرار میدهد تا سرعت پخش آنها بیشتر شده و پهنای باند آمریکا نیز کمتر اشغال شود.
یکی دیگر از دلایل احتمالی افزایش تقاضا برای پهنای باند، پدیدهی اینترنت اشیاء بیان میشود که آن هم جای بحث دارد. پیشبینیها نشان میدهد که آن فناوری خبرساز نیز حتی تا سال ۲۰۲۰، تنها یک درصد از پهنای باند اینترنت جهان را اشغال خواهد کرد، چرا که اکثر پردازشهای آن، بهصورت محلی انجام میشود.
افزایش تقاضا برای پهنای باند، میتواند بهخاطر موارد پیشبینی نشده رخ دهد. بهعنوان مثال، میتوان افزایش ناگهانی ترافیک مصرفی را در زمان معرفی بازی پوکمون گو بیان کرد. بههرحال، صرفنظر از منبع و دلیل افزایش تقاضا، باید بدانید که نیاز به پهنای باند، تقریبا هر ۲ سال، دوبرابر میشود. بههمین دلیل، کابلهای جدیدی باید پیادهسازی شوند.
شایان ذکر است که افزایش تقاضا برای پهنای باند، تنها دلیل پیادهسازی کابلهای جدید نیست. برای درک بهتر دلایل دیگر، ابتدا باید تفاوت Lit Capacity و Potential Capacity را در کابلها درک کنیم. Lit Capacity با عبارت مقدار ظرفیت کابل درحال حاضر، تعریف میشود. Potential Capacity، یعنی ظرفیت تئوری که با سرمایهگذاری کامل و بهرهبرداری حداکثری از کابلها، به دست میآید. درواقع آن ۲ عبارت را میتوان بهترتیب ظرفیتهای عملی و تئوری نامید.
فروشگاه آنلاین سیم و کابل کالا تکنیک