
برابری تکنولوژی تولید سیم و کابل مخابراتی ایران با جهان
فناوری اطلاعات و ارتباطات به عنوان اصلیترین محور تحول و توسعه هزاره سوم مطرح است. در دنیای پیشرفته امروز، توسعه تکنولوژی و افزایش دانش ارتباطی، تنها به منزله پیشرفت زیر ساختی یک کشور به حساب میآید، بلکه معیار سنجش سطح دانش عمومی و پیشرفت آن کشور در تمامی سطوح است، دسترسی سریع و آسان به دادهها، زمان پردازش آن را به حداقل میرساند و سبب میشود جامعه، با صرف کمترین زمان به بیشترین اطلاعات دست یابد. پس برای داشتن جامعهای باسواد باید زیرساختهای ارتباطی و اطلاعاتی کشور بهروز باشد. در همین راستا با حمیدرضا قدری، مدیرعامل شرکت کارخانجات تولیدی شهید قندی به گفتوگو نشستیم تا شمای کلی از صنعت سیم و کابل مخابراتی به ویژه نوع مسی آن به خوانندگان بدهیم، با پیشرفت فناوری اطلاعات و ارتباطات سیم و کابلهای مخابراتی مسی جای خود را به فیبرهای نوری دادهاند، در ادامه نظرات قدری را میخوانیم که به گفتوگو با خبرنگار پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین» نشسته است:
پیشبینی شما از وضعیت صنعت سیم و کابل مخابراتی در ایران چگونه است؟
ما در این سالها به واسطه الگوهای متفاوت اقتصادی چالشهای زیادی را تجربه کردهایم و این الگوهای اقتصادی متفاوت سبب شده که تا حدودی مدیریت بحرانهای اقتصادی را یاد بگیریم، اما با همه این تفاسیر امسال از لحاظ اقتصادی سال سختی در پیش داریم، این تحلیلی است که بنده به عنوان مدیر یک بنگاه اقتصادی از شرایط بازار امسال دارم، البته کارشناسان اقتصادی نیز این گفته بنده را تصدیق میکنند، با وجود این شرایط سخت، بنگاههای اقتصادی نباید فعالیت خود را متوقف کنند، بلکه باید با مدیریت درست در مسیر موفقیت گام بردارند.
ظرفیت تولید سیم و کابل مخابراتی در کشور چقدر است؟
متاسفانه آمار دقیقی از ظرفیت تولید سیم و کابل مخابراتی کشور در دسترس نیست اما کارخانه کابلهای شهید قندی ۸۰ درصد از نیاز کابلهای نوری کل کشور را تامین میکند، خوشبختانه هم در بازار داخلی و هم در بازارهای خارجی برند کابلهای ما توانسته جای خود را باز کند.
دولت چگونه میتواند از تولیدکنندگان داخلی حمایت کند؟
نوع حمایت دولت از تولیدکنندگان داخلی باید فرایند تامین مالی را چابکسازی کند به این معنی که کمترین زمان و کمترین اتلاف، فراهم شدن نقدینگی را برای ما تسهیلگری کند تا بتوانیم گردش مالی را بهینه کنیم و از ایجاد وضعیت مبهم جلوگیری کنیم، به طور مثال در گذشته زمانی که کالایی را سفارشسازی خارجی میکردیم حداکثر در یک بازه زمانی دو ماهه به دست ما میرسید اما در حال حاضر این فرایند ۶ تا هشت ماه زمان میبرد، از دولت انتظار داریم زمان ثبت سفارش را کاهش دهد، ۸۰ درصد معضلات این بخش نیز منتج از اما و اگرهای داخلی است و تنها ۲۰ درصد آن متاثر از اتفاقات خارج از مرزها است، گلوگاههایی که با ایجاد نظامهای کنترلی بیجهت بهوجود آوردهاند فراگیر شده و دامان ما را نیز گرفته است، چند نشست در جهت رفع این مشکلات گذاشته شده و قولهایی نیز به ما دادهاند اما تا امروز که هیچ اقدامی در این راستا انجام نشده است. اگر بین واردات مواد اولیه و کالاهای مصرفی تفاوت قائل شوند بسیاری از معضلات تولیدکنندگان برطرف میشود. تخصیص ارز نیز اگر تسهیل یابد وضعیت صنعت کشور رونق چشمگیری خواهد داشت.
منبع :فلزات آنلاین
فروشگاه آنلاین سیم و کابل کالا تکنیک